Taste & Fly

Ballonvaart Champagnestreek

Ontdek

Woest
from above

Stel je voor: zwevend door de lucht met prachtige vergezichten van de beroemde Champagnestreek in Frankrijk. Woest Winery maakt deze droom werkelijkheid. Een unieke en heerlijke ervaring.

Tasting in the sky

Champagne Le Woest

Onze ballonvaarten zijn een buitengewone manier om de prachtige Champagnestreek vanuit een ander perspectief te ontdekken. We nemen je mee op een betoverende reis hoog boven de wijngaarden, waar je kunt genieten van panoramische uitzichten. Met onze ervaren en professionele ballonvaarder aan het roer, kun je volledig ontspannen en jezelf overgeven aan het wonder van het zweven in de lucht.

Beleving

Champagne
& Memories

Wat is een ballonvaart in de Champagnestreek zonder het proeven van de heerlijkste bubbels? Tijdens de vaart worden je smaakpapillen verwend met onze exclusieve Champagne Le Woest, vers van de wijngaarden. De sprankelende elegantie van elke slok weerspiegelt het vakmanschap en de toewijding waarmee we onze champagne creëren.

Om je beleving compleet te maken, serveren we ook een selectie van verrukkelijke hapjes die perfect ‘pairen’ met de champagne. Van verfijnde kazen en ambachtelijke vleeswaren tot heerlijke zoete lekkernijen, onze gastronomische traktaties maken het avontuur in de lucht compleet.

Herinneringen

Incentives
& Love stories

Onze ballonvaarten zijn een ideale keuze voor een breed scala aan gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een unieke bedrijfsincentive voor je team, een romantische ervaring met je geliefde of een bijzonder uitje met vrienden of familie wilt beleven, Woest Winery zorgt ervoor dat je heerlijke herinneringen creëert.

Een onvergetelijke ervaring

Ready to
FLY?

Bij Woest Winery geloven we in het creëren van magische momenten. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Woest Winery voor een betoverende ballonvaart boven de Champagnestreek!

Proost!